Fotod: Teatri väljakul avati uus kohvik-restoran Talu&Deli

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Teatri väljak 3 avati Talu&Deli kohvik-restoran, kus pakutakse hõrgutisi, mis on valmistatud Eesti väiketootjate toorainest.

Talu&Deli ühendab endas toidukauplust, mis pakub rikkalikku kodumaist toodangut Eesti väikeettevõtjatelt kui ka laia omatoodangu valikut ning sama toorainet kasutavat kohvik-restorani.

Lisaks a la carte menüüle saab Talu&Deli restoranis kogu päeva jooksul nautida prantsuse bistroo stiilis roogasid ning ümberkaudsetes kontoris töötavate valgekraede rõõmuks pakutakse soodsate hindadega lõunapakkumisi.

Talu&Deli on söögikoha juhtaja Lisbet Niinepuu sõnul hingega koht, kus saavad kokku armastus eestimaise kvaliteetse tooraine vastu ning kõrgtasemel euroopalik kokakunst. Mitmekülgseid maitseid pakutakse nii otse väiketootja põllult, meiereist või veskist, aga ka oma köögist, pagaritöökojast, lihameistrite käe alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles