Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eurosarjades osaleb kaks Eesti klubi

VÕRKPALL. Uuel hooajal saab võrkpalli eurosarjades näha ühte Eesti meeskonda ja ühte naiskonda, sest osalemisavalduse on esitanud Pärnu meeskond ja Kohila naiskond. «Jah, kaks avaldust esitati,» kinnitas alaliidu juht Tarvi Pürn. Mõlemad võistkonnad on valitsevad Eesti meistrid. Pärnu mänedžer Reio Tilk sõnas, et Pärnule on koht tagatud Challenge Cupil. «Kuid tegime avalduse ka wild-cardʼi saamiseks aste kõrgemal mängimiseks ehk CEV Cupile,» ütles Tilk. «Otsus peaks tulema 3. juunil.»

Ka Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra ütles, et avaldus esitati CEV Cupil mängimiseks. Ent võimalik, et koht saadakse siiski aste madalamale CEV Challenge Cupile. «Et oleme meistrid, siis tegime avalduse kõrgemasse sarja, ent otsust veel teada pole,» sõnas Vahtra.

150 miljonit eurot peab maksma klubi, kes soovib osta FC Barcelona jalgpalliklubi mängijat Jordi Albat. Just nii suur väljaostuklausel on tema uues lepingus.

Kõrgeima paigutusega Kanepi alustab turniiri Marseille’s

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles