Piirivalvurid keelasid kuuel inimesel Eestisse sisenemise

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Passikontroll Tallinna sadamas.
Passikontroll Tallinna sadamas. Foto: Toomas Huik

Põhja prefektuur koostas eilse päeva jooksul piiril sisenemiskeelud kolmele Ukraina, kahele Venemaa ja ühele Valgevene kodanikule.

Üks sisenemiskeeld koostati piiril Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kellel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naine lahkus Moskvasse.

Veel koostati piiril sisenemiskeeld kolmele meessoost Ukraina kodanikule, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta polnud usaldusväärsed. Meeste viisad tunnistati kehtetuks ja nad ootavad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

Tallinna lennujaamas koostati sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle põhjendused reisi eesmärkide ja tingimuste kohta polnud usaldusväärsed ning kel puudusid piisavad elatusvahendid riigis viibimiseks. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

Samuti koostati piiril sisenemiskeeld Valgevene Vabariigi kodanikule, kes oli viisa taotlemisel andnud valeandmeid. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles