Karl Treffner toetab treffneriste Austraaliast

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja ja metseen Karl Treffner (88) vaatas Treffneri gümnaasiumi direktori kabinetis naerdes oma sugulase Hugo Treffneri büsti, mille pealage ehtima pandud kooli mütsi proovis ta hetk hiljem ka endale pähe.
Ettevõtja ja metseen Karl Treffner (88) vaatas Treffneri gümnaasiumi direktori kabinetis naerdes oma sugulase Hugo Treffneri büsti, mille pealage ehtima pandud kooli mütsi proovis ta hetk hiljem ka endale pähe. Foto: Margus Ansu

Sõit Austraaliast Euroopasse on raske katsumus ka noorele inimesele. Kuid Hugo Treffneri gümnaasiumi helde toetaja, 88-aastane austraallasest ettevõtja Karl Treffner ei kurda.

Karl Treffner rääkis oma põhimõttest, mis on aidanud teda olla edukas kogu elu. Kui keegi ütleb, et miski on võimatu, hakkab ta uurima, milles on probleem. Ja kui probleem ja lahendus on kokku pandud, saab selle eest küsida tasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles