Liiklusretsidivistid paistavad silma teistegi pattudega

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluspsühholoog Gunnar Meinhard (esiplaanil) ja politsei liiklusjärelvalve vanemspetsialist Peeter Rehema koolitavad Lõuna-Eestis autojuhte, kes on vahele jäänud kergemas joobes.
Liikluspsühholoog Gunnar Meinhard (esiplaanil) ja politsei liiklusjärelvalve vanemspetsialist Peeter Rehema koolitavad Lõuna-Eestis autojuhte, kes on vahele jäänud kergemas joobes. Foto: Margus Ansu

Liiklusretsidivistid ei kujuta endast sugugi mingit eraldi pisikurjategijate liiki, suurel osal neist on hingel teisigi patte. Mõnigi seadusemurdja kannatab sotsiaalse infantiilsuse all.

Liikluspsühholoog Gunnar Meinhard ütleb, et korduvalt joobes juhtimisega vahele jäänute eksimused ei piirdu liiklusega – on muuhulgas ka vargusi, kaklusi ja avalikus kohas alkoholi tarbimist.

Lõuna prefektuuri patrulli- ja liiklustalituse vanemspetsialisti Peeter Rehema hinnangul iseloomustavad 90 protsenti joobes juhtidest ka teistsugused seaduserikkumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles