Küsitlus: kas olete viimasel ajal kuivaineid varuks ostnud?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Lepik
Kristi Lepik Foto: SCANPIX

Eestit on haaranud kuivainete paanika, sest hinnad on euro tuleku eel tõusnud. Poodidest oli eelmisel nädalal otsas suhkur, mõnda aega polnud saada ka tatart.

Mai Lipping (71)
pensionär:

Nüüd ei ole varunud küll midagi ja praegu ei ole meie peres küll mingit paanikat tekkinud. Teate, need hinnad tõusevad nagunii, aga siiani mitte nii palju. Aga siis varusime küll suhkrut koju, kui aastaid tagasi oli see suhkru kokkuostmine. Siis oli selgelt aru saada, et suhkru hind tõuseb märgatavalt.

Hardi Taavet (21)
kutseõpilane:

See tatrapaanika, mis on – ma ei ole lihtsalt nii suur tatrasõber, söön rohkem makarone. Aga praegu ei ole ma küll midagi kokku ostnud selles hirmus, et kuivained võiksid otsa saada või märgatavalt kallineda. Asju tuleb võtta ikka mõistlikult, ja jõuab selle paki või kaks makarone osta siis ka, kui see on mõned kroonid kallim; hindu vaadates ja silmas pidades leiab poest alati ka midagi odavamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles