Õnnetuse teletorni juures võis põhjustada töötaja eksimus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teletorni õnnetus
Teletorni õnnetus Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna teletornis juhtus laupäeva õhtul raske õnnetus, kui kaks köielaskumise atraktsioonil olnud naist kukkusid ootamatult umbes 20 meetri kõrguselt alla. Politsei seisukohal võis õnnetuse põhjustada atraktsiooni töötajate omavaheline sidehäire.

«Esialgse info kohaselt võis tegemist olla köiellaskumist korraldanud ettevõtte töötajate eksimusega,» ütles Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder. «Eile (üleeile – toim) politseinike poolt sündmuskohal kogutud info kohaselt võis õnnetuse põhjustada sidehäire vaateplatvormilt inimesi köiega alla lasknud ning neid all vastu võtma pidanud töötajate vahel, mistõttu anti köit liiga kiiresti järele. Praeguse info kohaselt ei kukkunud kaks naist 20 meetri kõrguselt vabalangemises, vaid köis õnneks ikkagi mingil määras toetas neid,» lisas ta. 

Tallinna teletorni juhataja Riina Roosipuu ei tahtnud laupäeval veel õnnetuse põhjuste üle spekuleerida. «Hetkel ei ole olnud seda selgitustööd võimalik teha. Tegelesime sellega, et kannatanuid abistada ja nende sõpru toetada, nii et ma pigem ei spekuleeri,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles