Mustamäe turu ehitus algab oktoobri lõpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi hakkab Mustamäe turg välja nägema.
Niimoodi hakkab Mustamäe turg välja nägema. Foto: Nõmme Linnaosa valitsus

Mustamäe turg rajatakse Kännu Kuke kvartalisse aadressile E.Vilde tee 75a. Turu laseb ehitada Nõmme linnaosa valitsuse allasutus Nõmme Turg.

Alates homsest saab esitada taotlusi Mustamäe turu reovee-, sadevee- ja joogiveetrasside väljaehitamise ning elektriliinide rajamise riigihankel osalemiseks.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul saab taotlusi hankel osalemiseks esitada kuni 15. oktoobrini, pakkumiste üleandmise tähtpäev on 18. oktoober. «Turu maa-aluste tehnovõrkude rajamisega on kavas alustada juba selle kuu lõpus, tööde lõpetamise tähtaeg on detsembri alguses,» lisas Vakra.
 
Vakra kinnitusel plaanitakse Mustamäe turg avada juba järgmisel kevadel. Ta lisas, et erinevalt Nõmme turust, mis on üles ehitatud kioskitele, tuleb Mustamäe turule lisaks välilettidele kaks hoonet - üks liha-, kala- ja piimatoodetele, teine puu- ja juurviljale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles