Kohvri süüasi naaseb Moskvasse

Mihhail Jevdokimov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikud lubati enne eilset istungit Pihkva kohtuhoone saali vaid loetud minutiteks. Eston Kohver oli eraldatud kabiinis, mehe ees istus tema kaitsja Jevgeni Aksjonov. Kohtunik Larissa Bobrova istus õigusemõistjate laua taga keskel.
Ajakirjanikud lubati enne eilset istungit Pihkva kohtuhoone saali vaid loetud minutiteks. Eston Kohver oli eraldatud kabiinis, mehe ees istus tema kaitsja Jevgeni Aksjonov. Kohtunik Larissa Bobrova istus õigusemõistjate laua taga keskel. Foto: Liis Treimann

Eile algas ja ootamatult kiiresti ka lõppes Pihkva oblastikohtus Eesti kaitsepolitsei töötaja Eston Kohvri esimene kohtuistung. Istung avati kell kümme hommikul, aga juba kell kaksteist astus suure uudisega ajakirjanike ette kohtualuse advokaat Jevgeni Aksjonov: süüasi saadetakse tagasi Moskvasse ja sinna saadetakse ka Kohver.

Hommikul kella üheksa paiku kogunesid kohtuhoone ette ajakirjanikud. Seekord oli neil lubatud enne istungi algust kohtusaali näha ning lisaks isegi pildistada ja filmida nii Kohvrit ennast kui ka kohtunikku ja prokuröri.

Istungi eel jagas kohtu pressiesindaja Julia Pron viimaseid juhiseid: eriteenistuste maskides töötajaid suures plaanis pildistada ja filmida ei tohi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles