Veolia lõpetas Bremi klientide prügi äravedamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügiveoautodel tööd jagub.
Prügiveoautodel tööd jagub. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna Brem on jätkuvalt prügiettevõttele Veolia sadu tuhandeid kroone võlgu, lõpetas firma oktoobri algul kümnete Bremi klientide prügi äravedamise.

Veolia juhatuse liige Argo Luude mainis, et Brem ei ole oma võlgnevust vähendanud ning mingeid ettepanekuid teinud. Seetõttu ei jäänudki prügivedajatel muud üle, kui oma teenuste osutamine lõpetada.

Luude soovitas Bremi klientidel pöörduda Veolia poole, et sõlmida otseleping. Siis on võimalik prügivedu jätkata. Selliseid korteriühistuid ja muid kliente on Tallinnas kümneid.

«Üks võimalus on muidugi ka see, et Brem leiab kuskilt raha ja maksab meile oma võlad ära,» ütles Luude. «See sõltub aga juba Bremi omanikest ja juhtkonnast.»

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on see kõige mõistlikum variant, kui korteriühistud ja teised Bremi kliendid sõlmivad Veoliaga otselepingu. Samas tahab ka linnavalitsus selgusele jõuda, mis edasi saab, sest kuidagi ei saa lubada prügi kuhjumist linnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles