Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe (paremal).
Rein Taaramäe (paremal). Foto: SCANPIX

Taaramäe kerkis kuuendaks

Rein Taaramäe tööandja Astana tegi Criterium du Dauphine velotuuril eilses 24,5 km pikkuses meeskondlikus eraldistardiga sõidus hea esituse ning saavutas teise koha. Esikoha teenis eile BMC meeskond, kellele Astana kaotas nelja sekundiga. Taaramäe tõusis eilse etapiga üldarvestuses kuuendale kohale. Esikohta hoiab BMC meeskonna rattur Rohan Dennis. Sama aja juures on teine Tejay van Garderen. Kolmas on Astana tiimi sõitja Andrei Grivko, kes kaotab liidrile nelja sekundiga. Kuuendal kohal olev Taaramäe kaotab liidrile samuti nelja sekundiga.

Enrique jätkab Barcelonas

FC Barcelona jalgpallimeeskonna tänavusel hooajal kolmkduublini ehk Hispaania liiga, Hispaania karika ja meistrite liiga võiduni tüürinud Luis Enrique pikendas Kataloonia suurklubiga lepingut 2017. aastani. Pärast laupäeval meistrite liiga võitmist tunnistas Enrique, et tema tulevik on lahtine, kuid nüüd on asjad selged, kirjutab Eurosport. «Oleme jõudnud Luis Enriquega kokkuleppeni ning ta jätkab Barcelona treenerina 2017. aastani,» teatas Barcelona president Josep Maria Bartomeu. Lisaks pikendas äärekaitsja Dani Alves Barcelonaga kahe aasta võrra kontrahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles