Vabaerakond kutsub ööistungile arsti

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Opositsiooniline Vabaerakonna fraktsioon kutsub täna riigikogus toimuvale ööistungile arsti, kelle juures saavad saadikud mõõta vererõhku ja küsida tervisenõu.

Kell 14 alanud riigikogu täiskogu istung lõpeb opositsiooni venitamise tõttu alles homme hommikul, siis algav järgmine istung kestab aga kella 13ni.

Vabaerakonna fraktsioon teatas, et ei pea õigeks valitsuse teerullitaktikat maksuseaduste läbisurumisel ega kiida heaks ka ööistungitega liialdamist. Öötööst tulenevate terviseriskide maandamiseks avab Vabaerakonna fraktsioon riigikogus arstikabineti.

«Täna kella 11 paiku õhtul hakkab meie fraktsiooni ruumides tööle arstikabinet, kus kurnatud riigikogulastel on võimalik mõõta vererõhku ja saada arstilt tervisenõu. Me näeme, et koalitsiooni tervis on väga halb, seetõttu teenindatakse valitsuserakondade saadikuid eelisjärjekorras,» ütles Vabaerakonna fraktsiooni kuuluv Artur Talvik pressiteates.

Ta lisas, et erakond ei pea normaalseks, et riigikogu liikmed peavad hääletama olulisi seadusi kell neli hommikul, omamata valitsuse tormakuse tõttu piisavalt aega muudatuste läbitöötamiseks.

Opositsioonilise Keskerakonna fraktsiooni pressiesindaja ütles Postimehele, et saadikutele võib ööistungil nõu ja abi pakkuda ka keskerakondlasest arst Viktor Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles