Taavi Rõivas: minu jaoks on rahva tahe püha

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivase kinnitusel oleks ennatlik arvata, et mõni osaline tahaks kaks kuud tegutsenud võimuliidu koostööd juba lõhkuda.
Taavi Rõivase kinnitusel oleks ennatlik arvata, et mõni osaline tahaks kaks kuud tegutsenud võimuliidu koostööd juba lõhkuda. Foto: Sander Ilvest

Täpselt kaks kuud tööd rassinud valitsus on peaminister Taavi Rõivase (35) sõnul valmis valusateks otsusteks ja kriitikaks. Postimees on vedanud viimase kahe kuu jooksul kõigi värskete ministritega intervjuusarja «Stardipauk», mis peaministri intervjuu põhjal ei peaks hakkama kandma nime «Luigelend».

Kas nüüd, mil valitsus on kaks kuud koos olnud, on teil täis kindlus ja veendumus, et teil on veel alles tugev ja toimiv valitsus, mida juhtida?

Järjest enam. Pole saladus, et meie algus oli üsna keeruline. Oleme põhjuseid vaaginud ja küllap olime ise süüdi, et koalitsioonikõneluste ajal oma otsustest piisavalt avalikult ei rääkinud. Oleme sellest veast õppinud ja riigieelarve strateegiat koostades läks töö juba palju ladusamalt. Ja kuna oleme selle protsessi käigus mõnes detailis ümber mõelnud, ka teatud järeleandmisi teinud, siis pärast seda on töökliima oluliselt muutunud väga palju paremuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles