Germanwingsi uurimine laieneb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed viskavad Saksamaal Haltern am See väikelinnas lilli autodele, millel on kirstud Germanwingsi lennu 9525 ohvrite säilmetega. 16 selle linna Joseph-König-Gymnasiumi õpilast ja kaks õpetajat hukkusid märtsis lennukatastroofis.
Inimesed viskavad Saksamaal Haltern am See väikelinnas lilli autodele, millel on kirstud Germanwingsi lennu 9525 ohvrite säilmetega. 16 selle linna Joseph-König-Gymnasiumi õpilast ja kaks õpetajat hukkusid märtsis lennukatastroofis. Foto: Reuters/ScanPix

Prantsuse ametivõimud teatasid, et on alustatud lisajuurdlust 24. märtsil Lõuna-Prantsusmaal toimunud lennukatastroofi uurimiseks, eesmärgiga heita valgust võimalikele puudujääkidele kaaspiloodi Andreas Lubitzi vaimse tervise seisundi jälgimises.

Neljapäeval Pariisis toimunud pressikonverentsil selgitas eelnevalt hukkunuid leinavate lähedastega kohtunud Marseille’ prokurör Brice Robin juriidilisi keerukusi juurdluse läbiviimisel: nimelt keelab riigi kriminaalkoodeks kuriteo sooritaja surma puhul kohtumenetlust avada.

Robin määras juurdluse edasise käekäigu eest vastutama kolm kohtunikku, kelle ülesanne on välja uurida, keda – kui üldse kedagi – saab selle juhtumi eest kohtu alla vastust andma kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles