EKRE volikogu esimeheks valiti Paul Puustusmaa

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE
EKRE Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) volikogu kogunes täna Suure-Lähtru mõisas oma esimesele istungile kongressi toimumise järel, et valida endale esimees ja aseesimees, samuti kinnitati majandusaasta aruanne ja võeti vastu eelarve.

Volikogu esimeheks valiti Harju-Rapla ringkonna aseesimees Paul Puustusmaa. Paul Puustusmaa on sündinud 1964. aastal Saaremaal, omandanud juriidilise kõrghariduse Tartu Ülikoolis 1991. aastal ja töötab tegevjuristina, seisis partei pressiteates.

Valimisjärgselt ütles Puustusmaa, et tema eesmärgiks volikogu esemehena on erakonna liikmete suurem kaasamine ja rohujuure tasandi aktiveerimine.

Volikogu aseesimeheks valiti Tallinna Ida ringkonna aseesimees ja Pirita osakonna esimees Kairet Grassmann. Kairet Grassmann on sündinud 1975. aastal Kiviõlis ja töötab lasteaed Lillelapsed direktorina. Ta on abielus ja kahe lapse ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles