Ajakiri Hello! Eesti lõpetab juulist ilmumise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hello! nr 33
Hello! nr 33 Foto: HELLO!

29. juunil jõuab müügilettidele ajakirja Hello! Eesti viimane, 35. number. Alates juulist on AS Postimees otsustanud lõpetada ajakirja väljaandmise.

“Hello! formaatajakirja Eesti turule toomine oli julge ja tunnustust vääriv samm, mis pani pingutama ka kõik teised ajakirjade turul tegutsevad väljaanded. Kahjuks ei ole Hello! formaat end Eesti turul õigustanud, mistõttu pole võimalik ajakirja kasumlikult välja anda.” kommenteeris otsust AS Postimees vastutav väljaandja Toomas Issak.

“Tahaksin tänada kõiki Hello! Eesti lugejaid. Usun, et oleme saanud teile  pakkuda rohkelt huvitavat lugemist ja muutnud Eesti meediamaastiku positiivses mõttes mitmekesisemaks.“ lisas Hello! Eesti peatoimetaja Heili Klandorf.

Kõigile tellijatele pakutakse asendustootena Postimehe nädalavahetuse lehe tellimust või tagastatakse tellimusraha proportsionaalselt saamata jäänud numbritele.

Hello! Eesti esimene number ilmus 3. novembril 2014. aastal.

Lisainfo levi@postimees.ee või tel. 666 2525.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles