Apple muutub veelgi nutikamaks

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple’i tarkvaraarenduse asepresident Craig Federighi esitlemas uut iOS-i operatsioonisüsteemi 8. juunil San Franciscos.
Apple’i tarkvaraarenduse asepresident Craig Federighi esitlemas uut iOS-i operatsioonisüsteemi 8. juunil San Franciscos. Foto: Reuters/ScanPix

Arendajate konverents, lühendatult WWDC, on Apple’i jaoks üks aasta tippsündmusi, kus tihti on esitletud uusi, olulisi tooteid, sealhulgas iPhone’i, mis toodi laiema üldsuse ette 2007. aastal.

Seekordse konverentsi eel oli suurem osa ootustest seotud uue Apple TV-ga. Olgu täpsustatud, et siinkohal on juttu teleri lisaseadmest, mitte telerist endast – väidetavalt on Apple loobunud päris oma televiisori tootmise plaanidest. Uuendatud Apple TV-d konverentsil siiski ei esitletud, kuna ilmselt pole veel saavutatud kokkulepet telekanalite ja sisutootjatega. Nii tuleb tõenäoliselt Apple TV-d veel paar kuud oodata.

Nõnda langeski konverentsil peatähelepanu uuele iOSile, uuendatud Mac OS Xile, nutikella platvormile watchOS ning kauaoodatud Apple’i uuele muusikateenusele lihtsa nimega Apple Music.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles