Tallinna tehnikakõrgkooli rektoriks jääb teiseks ametiajaks Enno Lend

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enno Lend.
Enno Lend. Foto: Õhtuleht/Scanpix

Tallinna tehnikakõrgkooli valimiskogu valis täna teiseks ametiajaks rektoriks Enno Lendi.

Rektori uus ametiaeg algab 1. augustil ja kestab viis aastat, teatas haridus- ja teadusministeerium.

Rektorit valis seitsmeliikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid kaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajat, kaks Tallinna tehnikakõrgkooli nõunike kogu esindajat, üks kooli õppejõud ja üks üliõpilane ning ehitusettevõtjate liidu esindaja.

Haridus- ja teadusministeerium kuulutas rektorikonkursi välja aprilli lõpus. Kandidaate rektori ametikohale oli kaks.

Enno Lend on olnud Tallinna tehnikakõrgkooli rektor alates 2010. aastast. Aastatel 1992-2010 oli ta samas koolis õppeprorektor. Ta on olnud õppejõud ka Tallinna tehnikaülikoolis. Enno Lend kuulub rakenduskõrgkoolide rektorite nõukogusse, Horisont 2020 programmikomiteesse ja juhib inseneride kutsenõukogu kutsekojas. Enno Lend kaitses doktorikraadi 2007. aastal Tallinna tehnikaülikoolis. Ta on lõpetanud Tallinna polütehnilise instituudi mehaanikainsenerina.

Tallinna tehnikakõrgkool on riigi rakenduskõrgkool, kus saab õppida tehnika, tootmise ja tehnoloogia ning arhitektuuri ja ehituse valdkondades 13 õppekava alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles