Tammemägi ja Kutser peavad reklaamiraha tagasi maksma

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaametnikud eesotsas linnapea Edgar Savisaarega avasid pidulikult Soo tänava. Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi ja tema asetäitja Priit Kutser.
Linnaametnikud eesotsas linnapea Edgar Savisaarega avasid pidulikult Soo tänava. Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi ja tema asetäitja Priit Kutser. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna halduskohus jättis oma eilse otsusega rahuldamata Keskerakonda kuuluvate Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemäe ja tema asetäitja Priit Kutseri kaebuse, milles nõuti erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) ettekirjutuse tühistamist. Seega peavad Tammemägi ja Kutser linnale reklaamiraha tagasi maksma.

Tallinna halduskohus leidis, et ERJK ettekirjutuse tühistamiseks pole alust.«Kohus leidis, et vaidlustatud ettekirjutus ei ole tühine ja kaebuse väited ei anna alust ka selle tühistamiseks, seetõttu jäi kaebus rahuldamata,» sõnas kohtu pressiesindaja Anneli Vilu.

Menetluskulud jäeti kummagi poole enda kanda, kuid otsust saab 17. juulini vaidlustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles