Minister Tamkivi kodu sai Kuressaare uputuses kannatada

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi .
Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi . Foto: Peeter Langovits.

Esmaspäeva hommikul Kuressaares paduvihmast tekkinud uputus kahjustas Saaremaalt pärit keskkonnaminister Jaanus Tamkivi kodu.

Tulvavesi murdis tema majaboksi keldrisse ja garaaži, kirjutab Meie Maa.

«Kartulid jäid natuke vee alla ja mõned asjad osaliselt ka, aga ju need ära kuivavad. Vaevalt vesi erilist kahju tekitas,» rääkis ministri abikaasa Eva Tamkivi. Ta ei osanud öelda, kui kõrge veetase maja allkorrusel võis olla.

«Eks seda ole meil varemgi juhtunud, kuna piirkonna sademevete kanalisatsioon ei suuda suure vihma korral kogu vett ära juhtida. Samas on nüüd mitu aastat olnud rahulik ja seetõttu tuli see esmaspäevane juhtum ikkagi ebameeldivusena,» kommenteeris Tamkivi.

Minister kartis, et tulvavesi võib kahjustada tema garaažis olevat mootorratast Kawasaki, millega Tamkivi armastab Saaremaal olles ringi tiirutada, kuid ta avaldas lootust, et midagi hullu rattaga ei juhtunud.

Tulvavesi uputas kümnete eramute keldreid ning kahjustas ametiasutusi, näiteks ka linnavalitsust, linnateatrit ning Kuressaare spordihoonet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles