Savisaar viidi varahommikul koju

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirjanikud ootasid varahommikust alates Magdaleena haigla ukse taga, et saada intervjuu koju Hundisilmale lubatud Edgar Savisaarega.

Foto: Tairo Lutter

Haigla nurgataga suitsupausi pidav AndMar medservice OÜ töötaja ütleb Postimehele veidi enne kella üheksat, et asjata ootate. «Vana on juba kodus, kõik oli hästi korraldatud,» ütleb meditsiinitöötaja, kes aitas eile ratastoolis linnapea Audi peale, mis ta Hundisilmale ja tagasi sõidutas. 

Meditsiinitöötaja juttu kinnitas ka kella 11 paiku Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk, kelle sõnul viidi Savisaar Hundisilmale varahommikul.

Kella 7.30 paiku hommikul sõitis haigla ette Edgar Savisaare ametiauto, mille juht viis autosse mõningad kastid ja Savisaare isiklikud asjad. Asjade hulgas oli suur värviline meisterdatud kaart. Hiljem saabus ka munitsipaalpolitsei auto, kuhu mahutati veel kraami. Pärast seda enam haigla juures liikumist ei olnud.

Keskerakond teatas eile, et Edgar Savisaare taastusravi jätkub kodusel režiimil, ent päeval kodus käinud linnapea viidi õhtul tagasi Magdaleena haiglasse. Linnapea käis kodus proovimas sinna ehitatud kaldteid.

Meer sai kodusele režiimile, ent käib aeg-ajalt haiglas taastusravi protseduuridel. Keskerakond teatas veel ka seda, et Hundisilma jaanituld tänavu ei toimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles