Video: politseijuht ja siseminister registreerisid end selgeks grupijuhiks

Nele-Mai Olup
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimis Kuku raadio korraldatava Selge Grupijuhi kampaaniaüritus Tallinnas Ahtri tänaval Olerexi tanklas, kus end registreerisid selgeks grupijuhiks ka politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ning siseminister Hanno Pevkur.

Vaher ütles videointervjuus Postimehele, et politsei soovitus inimestele jaanipäeval eel on, et nad jääksid terveks. «Omal eeskujul tuleb teha kõik selleks, et jaanipäevalised jõuaksid turvaliselt punktist A punkti B,» rääkis Vaher.

Siseminister Hanno Pevkur põhjendas selgeks grupijuhiks kandideerimist sellega, et ministrina peab ta andma eeskuju. «Alkoholijoobes rooli istumine on väga vale tegu, alkohol ja autorool ei sobi kokku,» ütles Pevkur, kes ise ei tarvita üldse alkoholi.

Kuku raadio korraldab tänavu juba 19. aastat järjest kampaaniat, mille raames saavad inimesed end registreerida selgeks grupijuhiks, kes jääb jaanilaupäeval ja jaanipäeval kaineks ning sõidutab vajadusel alkoholi tarvitanud kaaslasi.

Kampaania alguses aastal 1997 registreeris end selgeks grupijuhiks 200 inimest, eelmisel aastal aga juba 2500 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles