Ristiku tänav Tallinnas sai uue ilme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Ristiku tänaval.
Teetööd Ristiku tänaval. Foto: Toomas Huik

Tänaseks on lõpetatud 1,6 kilomeetri pikkuse Ristiku tänava kapitaalremont, mille käigus rajati ohutusaartega jalakäijate ülekäigurajad koos turvalisust tagavate valgustitega.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul paranes taastusremondi tulemusel oluliselt just jalakäijate turvalisus, kuna Ristiku tänava vastselt renoveeritud lõigul kehtestati kiiruse piirang 40 kilomeetrit tunnis paigaldati  uus tänavavalgustus koos erivalgustitega jalakäijate ohutussaarte juures.

«Lisaks tähistati tänavaäärsed parkimiskohad ja reguleeriti äärkivide kõrgus, mis teeb parkimismanööverdamise mugavamaks ja vähendab ka jalakäijate vaeva,» lisas Boroditš. «Võib öelda, et Ristiku tänava uuendamine andis Pelgulinnale  korrastatud ilme, säilitades seejuures asumile iseloomuliku haljastuse.“

Ristiku tänava Paldiski maantee ja Kaera tänava vahelise lõigu taastusremondi projekteerija on OÜ T-Model, ehitas AS Lemminkäinen Eesti ning tänava remont läks maksma 13,3 miljonit krooni.

Sel suvel on Tallinnas renoveeritud ligi 8 kilomeetrit tänavaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles