USS Security ja Citysec Security alustavad ühispatrullidega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security patrullautod.
USS Security patrullautod. Foto: Mihkel Maripuu

Turvafirmad USS Security ja Citysec Security alusavad 22. juunist koostööd, mille raames teevad ettevõtted ühispatrulle; esimeses etapis alustatakse ühise teenindamisega Tallinna ja Harjumaa piirkonnas ning lähitulevikus valmistatakse ette ühist reageerimist kõikjal Eestis.

«Kvaliteetse turvateenuse üheks oluliseks näitajaks on reageerimisaeg. Nüüdsest veelgi suurem autode arv tähendab paremini hajutatud patrulle ja sellega ka kiiremat jõudmist häiret andnud objektile,» ütles USS Security juhatuse esimees Meelis Krämann pressiteates.

Turvafirma Citysec juhatuse esimehe Eduard Rikkase sõnul oli USS Security koostööpartneriks valimine lihtne. «Kui ühispatrullid annavad selget lisaväärtust, siis on hea tulemuse saavutamiseks jõudude ühendamine igati mõistlik. Kindlasti tuleb ühispatrullide teemat põhjalikult seletada ka meie valveteenuse kasutajatele, kellele võib teise turvafirma värvides sõiduki saabumine tekitada esialgu küsimusi,» lisas Rikkas.

Ühispatrullid tähendavad häirete korral lühemat reageerimisaega. Tegemist on operatiivse lahendusega, kus omavahel konkureerivad turvafirmad teevad koostööd kiirema klienditeeninduse saavutamiseks valveobjektidel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles