Projektikirjutajad võtavad mõõtu uuel rahastamisperioodil

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti- ja koolitusfirma InterAct juhatuse liikme Annemai Mägi sõnul on projektikirjutajatele etteantud raamid läinud aastate jooksul aina konkreetsemaks.
Projekti- ja koolitusfirma InterAct juhatuse liikme Annemai Mägi sõnul on projektikirjutajatele etteantud raamid läinud aastate jooksul aina konkreetsemaks. Foto: Eero Vabamägi

Kui üle poole aasta on projektikirjutamiste alal valitsenud vaikus, siis nüüd, Euroopa Liidu uuel rahastamisperioodil koostatakse järjest uusi programme, mistõttu on kirjutajatel käed-jalad tööd täis.

Projektikirjutamise valdkonnas liiguvad miljardid eurod, mistõttu võib see tunduda kõrvaltvaatajale kui põhjatu rahaauk, kust korjavad suurt kasu nii projektikirjutajad kui ka taotluste tellijad.

Projektikirjutajate endi sõnul pole see aga sugugi kerge teenistus, vaid keerukas ja heitlik ettevõtmine, kus edukus sõltub kümnetest teguritest ning mõnikord ka lihtsalt vedamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles