Valitsuskommunikatsiooni direktori konkurss luhtus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse pressiruum
Valitsuse pressiruum Foto: valitsus.ee

Valitsuskommunikatsiooni direktori konkurss luhtus, sest komisjon otsustas kandidaati viimasesse vooru mitte lubada.

Valitsuskommunikatsiooni direktori ülesanne on valitsuskommunikatsiooni ja poliitika kujundamise protsesside parem lõimimine ja valitsuskommunikatsiooni strateegiline juhtimine. Direktor juhib valitsuse kommunikatsioonibüroo tööd ning tagab büroo ülesannete täitmise.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo viib ellu ja arendab valitsuskommunikatsiooni strateegiat, korraldab teavitust valitsuse ja peaministri eesmärkidest ja tegevusest, koordineerib valitsusasutuste kommunikatsiooniüksuste koostööd, korraldab Euroopa Liidu alast teavitustegevust, arendab valitsuse kriisikommunikatsioonisüsteemi ja korraldab psühholoogilist kaitset, samuti korraldab riigi visuaalse identiteediga seonduvat.

Riigisekretär kuulutas konkursi välja 12. mail ja kokku oli kandidaate kaks, kellest üks võttis oma kandidatuuri enne teist vooru tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles