Tallinnalt taotleb prügiveohinna tõstmist kolm ettevõtet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügivedaja Cleanaway tülitseb Rae vallaga jäätmeveo pärast.
Prügivedaja Cleanaway tülitseb Rae vallaga jäätmeveo pärast. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linn on saanud kolmelt ettevõttelt prügiveohinna tõstmise taotluse.

«Lisaks AS-i Cleanaway nelja piirkonna teenustasude suurendamise taotlusele on OÜ Resk esitanud taotluse ühe piirkonna ja Adelan Prügiveod OÜ kolme piirkonna tasude suurendamiseks,» ütles BNS-ile kolmapäeval Tallinna ettevõtlusameti hinna- ja tarbijakaitseteenistuse tarbijapoliitika osakonna juhataja Maire Loor.

Loori sõnul on Cleanaway kehtivate jäätmeveo teenuste hinnatase praeguse seisuga keskmiselt 74 protsenti Tallinna linnavolikogu kehtestatud jäätmeveo piirhindade keskmisest. Reskil moodustab kehtivate hindade keskmine tase 70 protsenti ja Adelan Prügivedudel 58 protsenti piirhindade tasemest.

Loori sõnul ei plaani linn prügiveo piirhindu muuta ja ka kõik hinnataotlustes olevad hinnad on piirhinnast madalamad.

«Käesoleval hetkel analüüsib ettevõtlusamet teenustasude muutmise põhjendatust ja valmistab ette linnavalitsusele esitatavat korralduse eelnõu, millega otsustatakse, kas jäätmeveo teenustasude muutmine on vajalik,» lausus Loor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles