Nädalavahetus tuleb põnev

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šimpans kiigel.
Šimpans kiigel. Foto: Signe Kalgan

Täna saab viieaastaseks Tallinna loomaaia ida-aafrika teravmokk-ninasarvik Kibibi. Sel puhul serveeritakse talle kell 12 sünnipäevatorti, kuid huvitav saab olema ka teistel loomaaialoomadel – toimub elukeskkonna rikastamise päev.

MTÜ Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi liikmed koos heade abilistega on loomadele valmis meisterdanud tuletõrjevoolikutest kiikesid, ronimisredeleid ja -köisi, palle, heinakotte ning köiest kraapimisposte. Torujuppidest ja vineerist ehitati toidupalade urgitsemise lauakesi, WC-paberi rullidest valmistati mee ja seemnetega toidulauarikastajaid, maiasmokkadele külmutati mokkamööda lisanditega jäätist. Kõik need pannakse nüüd loomapuuridesse. Põnevad üllatused saavad osaks nii ninasarvikutele-elevantidele kui ka kiskjatele, hiirtele, pärdikutele (pildil šimpans kiigel) ja sigadele. Täpsemalt loomaaia kodulehel ja Facebookis.

Kolmapäeval Veskimetsas avatud zoo seikluspargis aga saab end proovile panna puuvõrades kulgeval avastuste rajal või kahes lastepargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles