TTÜ juhikriis kestab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Heinsoo (vasakult), Sandor Liive, Robert Kitt, Toomas Luman ja Heiti Hääl TTÜ kuratooriumi eelmises koosseisus. Uues koosseisus jätkavad neist vaid Heinsoo ja Kitt.
Anneli Heinsoo (vasakult), Sandor Liive, Robert Kitt, Toomas Luman ja Heiti Hääl TTÜ kuratooriumi eelmises koosseisus. Uues koosseisus jätkavad neist vaid Heinsoo ja Kitt. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Tehnikaülikoolil (TTÜ) pole ikka veel rektorit, kes vähem kui kahe kuu pärast ametisse astuks. Eile selgus, et otsima tuleb hakata ka uusi liikmeid ülikooli kõrgeimasse juhtorganisse kuratooriumi.

Eile pidi kuratoorium 22. mail rektoriks valitud Jaak Aaviksoo ametisse kinnitama. Seda ei hakatud isegi arutama. Päevakorda võeti ainult rektori kohusetäitja määramine, kuid ka selle punkti arutelu katkestati.

Neli valitsuse määratud kuratooriumi liiget (Toomas Luman, Robert Kitt, Sandor Liive, Anneli Heinsoo) esitasid haridus- ja teadusministrile tagasiastumisavalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles