Kuressaare keelas autode remonditöökotta sõitmise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuressaare linnavalitsus paigaldas veoautode liiklemist keelava märgi linna elurajoonis eramaale, kus kaks ettevõtet tegutsevad veoautode remontimisega.

Tuulte Roosi elamurajoonis autoremondiga tegeleva Merimax OÜ juhataja Heldur Aadussoo ja Maseram Trade OÜ juhataja Toivo Sepp pärivad nüüd linnavalitsuselt aru, miks ei küsitud enne märgi paigaldamist nende arvamust, vahendab Saarte Hääl.

Töökoja omanikud tahavad teada, et kuidas nad peaksid nüüd veoautode remontimises seisnevat äri edasi ajama, kui nende eramaale, mis piirneb nii elamumaa kui linnatänavaga, ei ole enam võimalik veoautoga sõita.

«Meile tuli suure üllatusena, et Ranna 28 korteriühistu juhatuse nõudmisel keelati selles piirkonnas veoautode liikumine. Linnavalitsus meid ehk teist osapoolt ära ei kuulanud. Hea tava seda eeldaks, tagaselja otsustamised pärsivad ettevõtlust,» on kirjas linnavalitsusele saadetud arupärimises.

Kuressaare linnainsener Madis Pihel ütles Saarte Häälele, et küsimus läheb arutamisele liikluskomisjonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles