Kesklinnas ja Mustamäel pole surveproovide ning ehitustööde tõttu sooja vett

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Küte.
Tallinna Küte. Foto: Küllike Rooväli

Käesoleval nädalal on Mustamäel ja kesklinnas surveproovide ning soojustorustiku ehitustööde tõttu soojusvarustuse katkestused.

Soe vesi puudub teisipäeval 14. juulil Ehitajate teel, Sõpruse puiesteel ning Sütiste ja Vilde teel. Surveproovi ning soojustrassi renoveerimisest tingitud katkestus kestab 8-12 tundi. Kesklinna elanikke on kolmapäevasest soojuskatkestusest teavitatud ka Gonsiori, Laikmaa, Maneeži, Narva maanteel ning Pronksi ja Reimani tänaval. Kolmapäevast reede õhtul kella 21ni kestab soojuskatkestus aga Tehnika tänaval ja Toompuiesteel, kus ühendatakse uut soojustorustikku.

Neljapäeval, 16. juulil on surveproovi tõttu sooja vee varustus katkestatud Akadeemia teel, Karsti, Külmallika, Lohu, Lossi, Mäealuse, Mäepealse, Raja, Soone, Teaduspargi ja Trummi tänavas. Reedel, 17. juulil jõuab soojuskatkestus Gildi, Imanta, Jakobi, Juhkentali, Lastekodu, Liivalaia, Liivamäe, Mardi ja Turu tänavale ning Tartu maanteele.

Plaanilisest katkestusest on teavitatud Tallinna Kütte kliente kuu aega enne katkestust kui ka kolm päev enne katkestust nii korteriühistuid kui ka hoonete haldajaid e-kirja ja SMS-i teel. Soojusvarustuse katkestuste täpsemaid aadresse saab vaadata Tallinna Kütte teavituslehelt või küsida Tallinna linna infotelefonilt 1345.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles