Esmaspäeval muutub liikluskorraldus Tammsaare teel

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare tee remont.
Tammsaare tee remont. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Alates esmaspäevast, 20. juulist  kuni  pühapäeva, 9. augustini on suletud Tammsaare tee Järvevana tee suunaline teepool Tondi tänavast kuni Järvevana raudteeülesõiduni.

Remonditaval teelõigul korraldatakse alates esmaspäevast, 20 juulist kahesuunaline liiklus ühel (Tammsaare tee Mustamäe suunalisel) teepoolel. Liiklusele on alates esmaspäevast suletud ka pääs Tammsaare teelt Pärnu maantee linnast väljuvale suunale  ja pääs  Pärnu maanteelt  Järvevana teele.

Autojuhtidel palutakse hoolikalt jälgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendite  nõudeid.

Esmaspäeva, 20. juuli tööpäeva algusest kuni 10. augusti tööpäeva lõpuni suunatakse liinide nr 20 ja 20A bussid kesklinna sõidusuunal ümbersõidule marsruudil Tammsaare tee, Tondi tänav ja Pärnu maantee. Ümbersõidul tehakse täiendav peatus Tondi tänaval paiknevas Marsi peatuses.

Liini nr 45 buss sõidab Suur-Sõjamäe suunal Tondi Selveri kaudu ringi kuna Pärnu maanteelt otse Järvevana teele ei pääse. Ümbersõit Tondi Selveri kaudu bussiliinile nr 45 ühtegi peatuse muudatust kaasa ei too, kuid bussi sõiduaeg pikeneb veidi.

Tammsaare tee remonditav teelõik ulatub  Järvevana tee raudteest kuni Tondi tänavani (välja arvatud ristmik). Lõigu pikkus on 1,45 kilomeetrit. Sõidutee asfalteeritav kattepind on 38 000 ruutmeetrit. Tööde projekti tegi T-Model OÜ, töid teostab AS TREF Nord. Ehitustööde maksumus on 1,34 miljonit eurot.

Tööde lõpptähtaeg on 21. september 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles