Endine profirattur leiti surnuna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Kibur (esiplaanil).
Silver Kibur (esiplaanil). Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

JALGRATTASPORT. Eile sai teatavaks asjaolu, et möödunud nädalavahetusel leiti Tallinnast surnuna endine profirattur Silvar Kibur.

28-aastane Kibur läks sõprade info kohaselt kaduma eelmise laupäeva, 11. juuli öösel pärast kella nelja. Politsei Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere rääkis eile Postimehele, et Politsei sai samal ööl kella kuue paiku väljakutse, et Tallinna vanalinnast on leitud mehe surnukeha. Kohale jõudes leidis politsei eest vägivallatunnusteta surnukeha, kes osutus Kiburiks.

Kibur oli aastaid tagasi Eesti profirattur, kes kuulus 2007. aastal Eesti esimese profimeeskonna Kalev Chocolate Teami ridadesse. Pärast Kalev Chocolate Teami eest sõitmist sõlmis Kibur 2008. aastal profilepingu Läti klubi Rietumu Bankiga. Eesti Jalgratturite Liidu president Urmas Karlson tunnistas, et ta ei tundnud Kiburit isiklikult eriti hästi, kuid tegemist oli Eesti mõistes tasemel ratturiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles