Autopeeglimaffia vallutab linna linna järel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW
BMW Foto: SCANPIX

Auto välispeeglite varastamise laine tabas väikese vahega Võrut ja Valgat, kuid levib ka Pärnus ja Tallinnas ning politsei kahtlustab, et virutatud peeglid smugeldatakse Lätti, kus neid on lihtsam rahaks teha.

Märtsi lõpul hoiatas politsei autoomanikke, et Lätis Valka ümbruses on sagenenud uuematelt-kallimatelt autodelt välispeeglite varastamine, kirjutas Õhtuleht.

Eelmise reede öösel jäid Valgas küljepeegliteta tervelt 10 autot ja 28. septembri öösel märatses peeglimaffia Võrus, kus sai kannatada samuti kümmekond Saksa noobelmarki autot, kusjuures näiteks ühe BMW omanik hindab kahjuks tervelt 27 000 krooni.

Kogukahju läheneb politsei teatel 100 000 kroonile.

Väiksemas linnas käib peeglivargus tavaliselt ühel ööl suurema lainena, kirjeldab Võru politsei vanemkonstaabel Tõnis Räim, kelle sõnul näpatakse enamasti peegliklaase, sest BMW X5 peegel maksab näiteks 7000–8000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles