Ansip lubas talle koju postkaarte saata

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknoorte levitatav postkaart.
Kesknoorte levitatav postkaart. Foto: www.meikar.ee

Peaminister Andrus Ansip teatas, et tal pole midagi Keskerakonna noortekogu kampaania vastu, kus inimestele jagatakse valitsusjuhi koduaadressiga postkaarte.


«Minu aadress on üldteada. Minu elukoht Tartus ei ole ühelegi tartlasele saladuseks,» rääkis Ansip valitsuse pressikonverentsil.

«Kui nad leiavad, et see aadress on veel vähestele teada, siis pärituult purjedesse, laululusti südamesse. Andke minna, muudkui aga paljundage. Muudkui aga reklaamige mind.»

Ansip ütles, et temal isiklikult pole kampaania vastu midagi, lisades, et teemapüstitus ei ole temapoolne.

Keskerakonna Noortekogu alustas eelmisel nädalal üle-Eestilist kütuseaktsiisitõusu vastast kampaaniat.

Kesknoored jagavad peamiselt bensiinijaamades ja parklates infovoldikuid ja postkaarte, millel on peaministri kodune aadress. Kogu põhjendab oma tegevust sellega, et tahavad, et rahva mured jõuaksid isiklikult peaministrini.

Eile mõistis postkaartide levitamise hukka reformierakondlane Silver Meikar, kes tegi ka andmekaitse inspektsioonile avalduse, milles soovib saada õiguslikku hinnangut peaministri koduse aadressi kasutamise kohta Keskerakonna kampaanias.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas täna, et ei näe selles midagi taunimisväärset, kui erakonna noored levitavad peaministri kodust aadressi, ning leidis, et tipp-poliitik peaks õnnelik olema, et talle inimesed kirjutavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles