Eesti Raudtee uus juht tuleb logistikasektorist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure haardega transiidifirmasid juhtinud Sulev Loo tunneb raudteeäri läbi ja lõhki, kuid märkis eile ometi, et peab esmalt Eesti Raudtee argipäeva sisse elama.
Suure haardega transiidifirmasid juhtinud Sulev Loo tunneb raudteeäri läbi ja lõhki, kuid märkis eile ometi, et peab esmalt Eesti Raudtee argipäeva sisse elama. Foto: Andras Kralla / Äripäev

Üle tähtaja veninud Eesti Raudtee juhi otsing sai eile lõpu, kui teatati mitut logistikaettevõtet juhtinud Sulev Loo nõusolekust ametisse asuda.

Värske tegevjuht ei hakanud spekuleerima selle üle, miks just tema raudteejuhi kohale sai, öeldes, et pressiteade oli ülevaatlik. Pressiteate kohaselt olid valikukriteeriumiks nii valdkonna tundmine ja koostöövõimekus kui tegevuse efektiivse korraldamise võime.

«Ega mul väga palju lisada ei ole, pean sisse elama ja aru saama, mis seal toimub,» ütles Loo ettevõtte keerulisele seisule viidates. Esimeseks sammuks peab Loo uue meeskonna kokkupanekut ning ettevõttest pildi saamist. Lisaks tuleb alustada partneritega läbirääkimisi selles, kuidas positiivselt edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles