Kuldpaar: lahutuseks pole olnud aega!

Kadi Raal
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pensionipõlve veedavad septembris kuldpulmi tähistavad Anne ja Vaino Hussar linnakärast eemal Kabinas, kus teineteisega nääklemise asemel saab ühiselt võidelda umbrohuga.
Pensionipõlve veedavad septembris kuldpulmi tähistavad Anne ja Vaino Hussar linnakärast eemal Kabinas, kus teineteisega nääklemise asemel saab ühiselt võidelda umbrohuga. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi töö ja vaeva nägemine ilmtingimata armastust õue peale ei too, leidub neid õnnelikke, kellega just nii on läinud. Üheks ilmekaks näiteks on tänavu kuldpulmi tähistavad Anne ja Vaino Hussar.

Viimased kaheksa aastat on paar elanud Tartu külje all Kabina külas. Anne sõnul otsustasid nad juba ammu, et pensionipõlves linna aknalauale kõõluma ei jää. Nüüd ongi neil pärast aastakümneid linnas elamist kaunis ja suur aed, kus kasvab nii ilutaimi kui oma kartul, salat ja maasikad. Aianurgas asuvad ka tiik ja paviljon, milles ilusa ilmaga külalisi võõrustada. Ka koeral ja kassil on ringi jooksmiseks ruumi küllaga.

Algul oli Hussaritel plaan kolida kõrvalkrundil asuvasse suvilasse, mis nooremas eas sai oma kätega ehitatud. Kuid kuna maja aasta ringi elamiseks ei sobinud, otsustati see lõpuks maha müüa. Uueks koduks sai neil hoopis väimehe abiga ehitatud palkmaja, mille üle mõlemad uhkust tunnevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles