Vanalinnas avati uus Gruusia restoran

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani eestvedajad grusiin Eldar Vashakmadze (vasakul) ja eestlane Kalev Kudu. Lauale on toodud megruli khachapuri, mille põhjaks sai, täidiseks ühte sorti juust ning peal teist sorti juust. Toite kannab ette Diana Dubrova.
Restorani eestvedajad grusiin Eldar Vashakmadze (vasakul) ja eestlane Kalev Kudu. Lauale on toodud megruli khachapuri, mille põhjaks sai, täidiseks ühte sorti juust ning peal teist sorti juust. Toite kannab ette Diana Dubrova. Foto: Kalev Saar

Rüütli tänav 8 maja seinal on sildid Georgian Kitchen, mis juhatavad huvilised teisele korrusele uude söögipaika. Trepist üles jõudes võib end avastada kui väiksest Gruusia linnast.

Seintel on pildid Tbilisi linna vaadetega ning aknaid katavad rulood, millel gruusia maalikunstniku Pirosmani teosed. Kõrvus kõlab gruusialik muusika ning köögist jõuavad ninasõõrmeisse lõunamaise toidu lõhnad.

Kolmapäevast on restoran küll avatud, kuid suurt avamispidu plaanitakse alles augusti lõppu. Praegu tahetakse näha, kui hästi kollektiiv kokku töötab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles