Viking Line’i laev pöördus reisija terviserikke tõttu Tallinnasse tagasi

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line laev XPRS.
Viking Line laev XPRS. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinnast Helsingisse väljunud Viking Line’i laev Viking XPRS pöördus täna hommikul reisija südameprobleemide tõttu tagasi, vahejuhtumi tõttu hilinevad laeva järgnevad väljumised.

Laev väljus Tallinna sadamast kell 8 hommikul. Pärast väljumist tekkis 1961. aastal sündinud reisijal tõsine terviserike ning kapten otsustas Tallinna sadamasse tagasi pöörduda, ütles OÜ Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko Postimehele.

Reisija võttis enda hoole alla sadamasse kutsutud kiirabibrigaad, kes toimetas mehe haiglasse.

Tagasipööramise ajaks oli laev jõudnud Aegna ja Naissaare vahelisele merealale. Pärast tagasipöördumist ja reisija kiirabile üleandmist väljus laev Helsingi suunas kell 8.47.

Kui laev pidanuks graafiku järgi jõudma Helsingisse kell 10.40, siis nüüd jõuab alus sihtkohta umbes 11.20.

Laev pidanuks Tallinnasse tagasi sõitma hakkama kell 11.30, kuid nüüd on umbkaudne väljumise aeg 12.15. «See sõltub sellest, kui kiiresti suudetakse Helsingis autod ja reisijad laevast maha saada ning uued reisijad ja sõidukid peale võtta,» märkis Borodenko.

Graafiku järgi peaks laev jõudma Tallinnasse tagasi kell 14, orienteeruv Tallinnasse jõudmise aeg on nüüd 14.30.

Borodenkol ei ole infot terviserikke saanud reisija kodakondsuse kohta. «Nime järgi ei ole ta soomlane ega eestlane. Tõenäoliselt on tegu välismaalasega,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles