Veebis broneerimise võimalus kasvatas RMK majade kasutamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK peahoone Tallinnas.
RMK peahoone Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) metsamaju saab alates mullu oktoobrist broneerida ka internetis ning tänu online-süsteemile on metsamaju kasutatud veel aktiivsemalt.

«Metsamaja broneerimine internetis on lihtne ja mugav ning sellest tulenevalt on ka kasutajate hulgas populaarne,» rääkis RMK loodushoiuosakonna Tallinna piirkonna teabespetsialist Annemarie Rammo. «Senise kogemuse põhjal saame öelda, et aastas tehakse metsamajadele keskmiselt 1200–1500 broneeringut, sellest 70–75 protsenti interneti teel.» Enim kasutatakse Rammo sõnul metsamaju mai keskpaigast septembri keskpaigani.

RMK-l on kokku 19 metsamaja. Alates mullu oktoobrist on metsamaju võimalik broneerida veebis www.nordicrent.ee keskkonnas. Esmalt katsetas RMK võimalust umbes poolega majadest, sellest aastast alates saab interneti teel broneerida juba kõiki RMK metsamaju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles