Värvimispäev muutis autoparkla kunstigaleriiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slowball autode värvimine kunstnike poolt.
Slowball autode värvimine kunstnike poolt. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eile muutus EuroParki Tallinna kesklinnas Tartu maantee ääres asuv väliparkla kunstigaleriiks, kui selle vallutas kunstiturunduse projekti «Kunst ratastel» kolmas avalik värvimispäev. Projekti eesmärk on tutvustada andekaid kunstnikke, pakkudes neile võimalust end vabalt väljendada ebatavalistel lõuenditel – autodel. 

Maalikunstnikud, graafilised disainerid, grafitikunstnikud, illustraatorid ja tätoveerimiskunstnikud muudavad projekti «Kunst ratastel» raames pilkupüüdvateks ja unikaalseteks kunstiteosteks 20 sõiduautot paarikümne aasta tagusest ajast. 5.–9. augustil läbitakse autoretkega Slowball nende sõidukitega enam kui 700 kilomeetrit trajektooril Tallinn-Hiiumaa-Saaremaa-Pärnu-Tallinn.

Eile kaunistasid autosid Charlekas ehk Karl Eelmaa (suurel fotol esiplaanil tema kaunistatud sõiduk), grafitikunstnik Toze97, tätoveerija Jarmo Nuutre, illustraator Ryan Chapman ning koomiksi «Pesakond» autor Madis Ots. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles