«Putinil on sama palju võimu kui Eesti presidendil!»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiduuma saadik Jevgeni Fjodorov peab Baltimaade tunnustamist NSV Liidu poolt 1991. aastal kuriteoks, mida tuleb samamoodi uurida kui rattavargust või korteriröövi.
Riigiduuma saadik Jevgeni Fjodorov peab Baltimaade tunnustamist NSV Liidu poolt 1991. aastal kuriteoks, mida tuleb samamoodi uurida kui rattavargust või korteriröövi. Foto: Jaanus Piirsalu

Venemaal on asjad halvad. Otsustage ise: vandenõu Putini vastu juba käib! Venemaa tahetakse likvideerida! Putini korraldusi ei täideta! Venemaa pole suveräänne riik ja tuleb päästa!

Need on mõtted intervjuust, mille tegin keset suurt suve Moskvas Vene riigiduuma liikme Jevgeni Fjodoroviga. See on sama mees, kes pöördus hiljuti Venemaa peaprokuratuuri avaldusega uurida, kas NSV Liit ikka tunnustas seaduspäraselt Baltimaade iseseisvust 1991. aasta septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles