Luksemburgi kolmikmõrvas kahtlustatav eestlane rekonstrueeris politseile tapatöö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksemburgi politseinikud.
Luksemburgi politseinikud. Foto: SCANPIX

Luksemburgis Flaxweileri külas juulis väidetavalt kolm inimest tapnud ja praegu uurimise all olev eestlane Rainer demonstreeris möödunud teisipäeval sündmuskohal uurijatele, kuidas ta tapatööd toime pani.

Selleks piiras politsei Flaxweileri küla Bergi tänava maja nr 26 taas turvalintidega sisse ja politseinikud toimetasid käeraudades Raineri (28) Volkswageni politseibussist majja, kus sündmuste rekonstrueerimiseks kulus kolm tundi, kirjutab Õhtuleht.

Luksemburgi nädalalehe Letzebuerg Privat andmeil sai toimingutega lõplikult selgeks, et Rainer tappis kõigepealt majas Janika (28) ja 35aastase kirgiislanna, seejärel garaaži ees Luksemburgi ärimehe Eric Lackneri.

Pärast tapmise üksikasjade ettenäitamist viidi Rainer tagasi eeluurimisvanglasse.

Eile ei õnnestunud Luksemburgi uurimisorganitelt teada saada, kas tapmise üksikasjade rekonstrueerimine tähendab ühtlasi seda, et Rainer on end kolmes mõrvas süüdi tunnistanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles