Liivat tõuseb Pihli asemel Tallinna abilinnapeaks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anto Liivat.
Anto Liivat. Foto: Erakogu

Postimees.ee andmetel võib Jüri Pihli asemel Tallinna abilinnapeaks tõusta hiljuti Rahvaliidust sotside sekka üle tulnud Anto Liivat.

Pihl teatas abilinnapea kohalt taandumisest pärast seda, kui sotsiaaldemokraadid tema asemel Sven Mikseri oma esimeheks valisid. Täna hommikul otsust kommenteerides mainis Pihl, et tema teada on abilinnapea kohale uus kandidaat juba olemas.

Anto Liivati sõnul pole talle aga abilinnapeaks hakkamise ettepanekut tehtud. «Mina ei oska tänase seisuga seda kommenteerida,» ütles Liivat. «Tuleb ära oodata Jüri Pihli edasised sammud.»

Pihl Liivati kandideerimist ei kinnitanud. «Mulle pole nime öeldud, on ainult vihjatud, et inimene on olemas,» ütles ta võimalikust uuest abilinnapeast rääkides.

Sotsiaaldemokraatide esimees Sven Mikser ütles, et uue abilinnapea ametisse määramist arutatakse homsel Tallinna juhatuse koosolekul. «Praegu see küll tõele ei vasta,» lausus ta Liivati väidetavat kandideerimist kommenteerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles