Kohus mõistis inimesi noaga löönud noormehe vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangla
Vangla Foto: Liis Treimann

Viru maakohus mõistis täna lühimenetluse korras süüdi kaht inimest pussitanud 20-aastase Andrei Kummi ja saatis noormehe ligi kolmeks aastaks vangi.

Maakohus mõistis Kummile liitkaristuseks 4 aastat vangistust, mida vähendati lühimenetluse kohaldamise tõttu kolmandiku võrra ja karistuseks mõisteti 2 aastat ja 8 kuud vangistust. Küll aga suurendas kohus varasema kohtuotsuse järgi ärakandmata karistuse võrra ning lõplikuks liitkaristuseks mõisteti 2 aastat 11 kuud vangistust.

Kummi süüdistati selles, et ta 2009. aasta 25. detsembril lõi Narvas joobes olles raske tervisekahjustuse tekitamise eesmärgil kannatanut noaga kõhu piirkonda, tekitades niimoodi eluohtliku tervisevigastuse.

Sama päeva öösel lõi noormees Gerassimovi tänaval asuva maja juures noaga kõhtu teistki inimest, tekitades talle haava, mis tekitamise ajal ei olnud eluohtlik ja põhjustas lühiajalise tervisekahjustuse.

Viru maakohtus toimunud kohtuistungil tunnistas Kumm enda süüd täielikult.

Noormehel on nüüd 15 päeva aega, kui ta soovib otsusele apellatsiooni esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles