Kool läheneb, maja pole valmis, ehitaja vaikib

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitajad pidid Nooruse 9 hoonest lahkuma reedel, 31. juulil, kuid ehitusfirma Riverside OÜ teatas, et ei saa tähtajaks kõiki töid valmis, ja palus kuu ajapikendust. Seega 
võivad Tamme gümnaasium ja Tartu täiskasvanute gümnaasium uues majas õppetööd alustada kõige varem oktoobris.
Ehitajad pidid Nooruse 9 hoonest lahkuma reedel, 31. juulil, kuid ehitusfirma Riverside OÜ teatas, et ei saa tähtajaks kõiki töid valmis, ja palus kuu ajapikendust. Seega võivad Tamme gümnaasium ja Tartu täiskasvanute gümnaasium uues majas õppetööd alustada kõige varem oktoobris. Foto: Kristjan Teedema

Tamme gümnaasiumi ja täiskasvanute gümnaasiumi õppehoone ehitajal tuleb kõvasti pingutada, 1. septembril peab uues kooli­majas õppetöö algama, kinnitavad kahe gümnaasiumi esindajad. Ajahätta jäänud ehitusfirma aga vaikib.

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) tellimusel uuele riigigümnaasiumile, Tartu Tamme gümnaasiumile, ja Tartu linna koolile, täiskasvanute gümnaasiumile, Noo­ruse 9 hoonesse uut koolimaja ehitav firma Riverside andis eelmisel nädalal teada, et pole võimeline kahe gümnaasiumi õppehoonet kokkulepitud tähtajaks valmis ehitama ning palub ajapikendust.

See tähendab, et õppetöö ei saa uues koolimajas alata enne oktoobrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles