Katkise kruiisilaeva pukseerimine lükkus edasi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui algselt plaaniti mootoririkkega kruiisilaev Viking Star pukseerida täna hommikul kell 10, siis praeguste andmete kohaselt alustatakse laeva pukseerimisega õhtul kell 11.

Tallinna sadama turundusspetsialist Triin Rumi sõnul saadi info edasilükkamise kohta hommikul. «Pukseerimine on edasi lükkunud mitu päeva, eile olid andmed, et pukseeritakse eile. Praeguste andmete kohaselt toimub pukseerimine täna õhtul orienteeruvalt kell 11.»

Rumi sõnul pukseeritakse kruiisilaev Viking Star Muuga sadamasse ja laev jääb sinna remonti. Seda, mis saab laevast siis, kui see korda saab, ei osanud Rum öelda.

Laeva agent Atlas Baltic OÜ kontaktisik Eduard Kekkonen keeldus edasilükkumist kommenteerimast.

«Mul on selline instruktsioon omanikult, et mitte edastada infot kolmandatele isikutele,» ütles Kekkonen.

2015. aasta kevadel valminud 47 800-kogumahutavusega Viking Star on 228 meetrit pikk ja 29 meetrit lai. Alus võtab pardale kuni 930 reisijat ja 600 meeskonnaliiget. Viking Star kuulub kruiisifirmale Viking Ocean Cruises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles