Politsei uurib väiteid teise sõiduki olemasolu kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline avarii Tartumaal Vehendi külas
Traagiline avarii Tartumaal Vehendi külas Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Lõuna prefektuur uurib väiteid, nagu oleks Tartumaal Rannu vallas neli inimelu nõudnud liiklusõnnetusega olnud seotud veel üks sõiduk.

Mitmed inimesed on ajakirjanikele väitnud, et surmasõitu teinud Audile võis kitsal teel vastu sõita teine auto, mistõttu kaotas Audi juhitavuse ja paiskus lõpuks vastu puud. Ühtlasi on õnnetuskohal lisaks Audi pidurusjälgedele näha veel ühed pidurdusjäljed.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul on alustatud kriminaalmenetluse raames tehtud sündmuskohal vajalikud menetlustoimingud ning edasise eeluurimise käigus kogutakse tõendeid, mis kinnitavad või lükkavad esmased andmed ümber.

«Selge see, et selleks on vaja aega. Antud momendil ei ole kindlaid vastuseid teise sõiduki olemasolu kohta, kuna kõik asjaolud on veel väljaselgitamisel,» lisas Kostina BNS-ile.

Üliraske liiklusõnnetus juhtus 4. augusti õhtul kella 20.52 ajal Rannu vallas Vehendi külas Vallapalu-Rannaküla tee 2,5 kilomeetril, kus Audi kaotas lauges kurvis juhitavuse ja sõitis paremale teelt välja vastu puud.

Auto roolis olnud 23-aastane Randy, tema kõrval istunud sama vana Sven ning auto tagaistmel viibinud 15-aastased Getter ja Elisa-Angelika hukkusid sündmuskohal. Esialgsetel andmetel oli Randy tarvitanud alkoholi. Korduvalt liiklusrikkumiste eest nii väär- kui kriminaalkorras karistatud noormehel puudus juhtimisõigus.

Copy
Tagasi üles