Kuidas Omaani sultani kulul Põhjamerel purjetada

Madle Timm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik vahtkond: vasakult Marcus Halliko, Mikk Andreson, Loore Magus, kapten Margus Zahharov, Ethel Rosenfeldt, Madle Timm ja Helen Sims. Taga paistab Hollandi A-klassi hiiglane Mercedes.
Õnnelik vahtkond: vasakult Marcus Halliko, Mikk Andreson, Loore Magus, kapten Margus Zahharov, Ethel Rosenfeldt, Madle Timm ja Helen Sims. Taga paistab Hollandi A-klassi hiiglane Mercedes. Foto: Erakogu

Helendav plankton WC-potis, uus sõnavara, kuus liitrit vett päevas ja palju muud – esimest korda purjekal ja kohe oma klassi teine koht maailma suurimal avamere purjeõpperegatil.

Tegelased: kapten, vanemabi, kuus vahtkonnaliiget (vajadusel tuntud ka kui tibukesed, kiisud, uugud, põrsad, loomad, mammutid, uhhuud)

«Olgu mis on, aga nii ilusas kohas pole ma veel oksendanud,» ütleb vahtkonnakaaslane reelingu äärest. Paistab täiskuu ning purjeõppejahi St. Ivi tume ümbrus kihab helendavast planktonist. Oleme võistluse eesotsas. See on üks ilus hetk paljudest. Aga alustagem algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles