Mustamäe turu infrastruktuuri ehitajad on selgunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane Mustamäe turg.
Tulevane Mustamäe turg. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus

Kännu Kuke kvartalisse kavandatava Mustamäe turu  reovee-, sadevee- ja joogiveetorustikke hakkab ehitama AS Viimsi Keevitus, elektri- ja sideliinid rajab AS KH Energia-Konsult.

Mustamäe turg rajatakse aadressile Vilde tee 75a. Ehitamist korraldab Nõmme linnaosavalitsuse allasutus Nõmme Turg. Investeeringu suurus on ligi 10 miljonit krooni.
 
Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra sõnul läheb vee- ja kanalisatsioonitorustike rajamine maksma 631 000 ning elektri- ja sideliinide ehitamine 386 841 krooni. Hindadele lisandub käibemaks. 

Mustamäe linnaosavanema Lauri Laatsi kinnitusel on Mustamäe turu maa-aluste tehnovõrkude rajamisega kavas alustada juba selle kuu lõpus, tööde lõpetamise tähtaeg on detsembri alguses.

«Mul on väga hea meel kõrge tempo üle,» ütles Laatsi. «Praeguse seisuga on näha, et Nõmme turu kogemused ja Mustamäe linnaosavalitsuse pealehakkamine kannab vilju ning asjad liiguvad õiges suunas ja õiges ajagraafikus. Kevadel on uus turg valmis.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles